Vinttipuun tarina 
Vinttipuu perustettiin vuonna 2016 Matias Kuisman intohimosta puuntyöstöön ja pohjoismaiseen designiin. Vinttipuu valmistaa korkealaatuisia huonekaluja Somerolla sijaitsevalla verstaalla. Yritys pyrkii edistämään ekologista ja omavaraista työskentelyä. Siksi sahaamme itse tukkimme lähimetsien puista jokaista tulevaa projektia ajatellen.  

Minä puuseppänä?
Olen Vinttipuun puuseppä ja perustaja Matias Kuisma 20-vuotias puutöiden Taitaja Suomenmestari 2019. Yrittäjänä olen toiminut viimeiset viisi vuotta. Näiden viiden vuoden aikana olen saanut toteuttaa upeita projekteja useisiin julkisiin- ja yksityistiloihin. Puuseppänä on hienoa nähdä kuinka asiakkaat osaavat panostaa tyylikkäisiin ja kestäviin huonekaluihin. Parasta puuseppänä olemisessa on tietää satojen ihmisten näkevän työni jäljen ympäri Suomea joka päivä.

Mitä teemme?
Valmistamme mittatilauksesta designhuonekaluja ja käyttöesineitä. Huonekaluissa yhdistyvät pohjoismainen muotokieli ja laadukkaat raaka-aineet. Teemme paljon vakioasiakkaillemme piensarjoina jalopuusta huonekaluja ja käyttöesineitä. Tekemiämme tuotteita on myyty aina Oulusta Japaniin asti.
Yrityksen erikoisuutena on puusepänlaatuinen rakentaminen. Tekemämme rakennuskohteet ovat usein puurakenteita tai erityistä tarkkuutta vaativia projekteja. Meille jokainen millimetri on tärkeä. Sahaamme myös asiakkaan omia puita tukeista lankuiksi ja laudoiksi Woodmizerin Lt15 tukkivannesahalla.

Miksi valita Vinttipuu?
Meille jokainen työ ja asiakas on tärkeä. Jokainen projekti on yksilöllinen, joten on tärkeää saada yksilöllistä palvelua. Pienenä yrityksenä meille hyvä maine on  kaikkein tärkein, joten työmme valmistuvat aikataulussa ja oikeassa budjetissa. Toimintamme parhaita puolia on verstastoiminnan ja rakentamisen yhdistäminen. Pystymme rakentamisen aikana valmistamaan tarvittavia osia millitarkasti verstaalla, jolloin lopputuloksesta tulee täydellinen. Jokainen tilattu tuote toimitetaan asiakkaalle verstaan lähialueella. Yrityksen hyvän sijainnin takia pystymme toimimaan Helsingin, Turun, Salon, Someron ja muun Etelä-Suomen alueella

Copyright 2020. Vinttipuu kaikki oikeudet pidetään.